Lyckans förskola

Välkommen till Lyckans förskola

Vi söker NY rektor/förskolechef
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/23332376
——————
Lyckans är en fristående förskola med kristen profil. Förskolan är belägen i Skärstad utanför Huskvarna. Den startades i augusti 1999 och drivs av Allianskyrkan i Skärstad, som också är huvudman för förskolan. Förskolan har ca 35 barn i åldrarna 1-6 år.

På Lyckan vill vi ge möjlighet för barnen att ingå i olika sociala sammanhang och konstellationer. Därför arbetar vi med både stor och liten barngrupp, över ålders- och avdelningsgränser. Den stora gruppen skapar delaktighet i ett större sammanhang, en ”vikänsla”. I den lilla gruppen skapas utrymme för varje barn. Här finns plats för både kreativitet, aktivitet, iakttagande, samtal och reflektion. Vi skapar, upptäcker, utforskar och lär oss av varandra och med varandra.

lyckanbyggnad.jpg 1.jpg

LYCKAN HAR PLATS

reklam.jpg

Behöver ditt barn/barnbarn förskoleplats? Vet du någon som har en plats som inte fungerar bra? Eller vill ni ge er barn det bästa?
Lyckan är en liten, trygg förskola med kristen värdegrund, där alla förskollärare har en kristen tro och engagemang, miljön är fantastisk och genomtänkt och all mat lagas från grunden av vår egen kock. Just nu har vi några lediga platser med inskolning nu under 2019.

Varmt välkomna!
Kontakta förskolan eller ansök på hemsidan nu.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in